Οι κάτωθι όροι χρήσης και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται αναφορικά με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://protonaid.gr/, στο εξής καλούμενος «δικτυακός τόπος». Ο δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε και ανήκει στην Δημητρόπουλος-Λαναράς Ε.Π.Ε. που εδρεύει στην Παλλήνη και θα αναφέρεται στο εξής χάριν συντομίας η «Εταιρεία».

Αντικείμενο εργασιών της Εταιρείας είναι η παροχή σεμιναρίων και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον αεροπορικό και τουριστικό τομέα, καθώς επίσης και η διεξαγωγή εκπαιδεύσεων Πρώτων Βοηθειών μέσω της ProtonAid.

Οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου που επισκέπτονται ή κάνουν χρήση των υπηρεσιών του (στο εξής καλούμενοι για συντομία «επισκέπτες» ή «χρήστες») καλούνται να συμβουλευτούν τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται για τη χρήση του δικτυακού τόπου. Οι ενέργειες των χρηστών στον δικτυακό τόπο όπως ενδεικτικά η περιήγηση συνεπάγεται την αποδοχή ανεπιφύλακτα των όρων αυτών.

Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με αυτούς τους όρους τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη και τη χρήση του δικτυακού τόπου και των πληροφοριών που παρατίθενται σε αυτόν.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους χρήσης, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δε θα ενημερώσουμε ρητά τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου για τις αλλαγές αυτές. Συνεπώς, συνιστούμε στους επισκέπτες μας να ελέγχουν περιστασιακά για τυχόν αλλαγές το περιεχόμενο των όρων αυτών. Η εξακολούθηση της χρήσης του δικτυακού τόπου ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές των όρων χρήσης, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας.

Ο δικτυακός τόπος έχει σχεδιαστεί ώστε να συμμορφώνεται με τις ισχύουσες νομοθεσίες/κανονισμούς για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών, όπως αυτοί μετά και τις εκάστοτε τροποποιήσεις τους ισχύουν.

  • Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
  • Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

Παρεχόμενες πληροφορίες

H Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον δικτυακό τόπο σε ότι αφορά την ταυτότητα της Εταιρείας όσο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος ή έχουν προκύψει ακούσια λόγω τεχνικών δυσλειτουργιών του δικτυακού τόπου ή και λόγω ανωτέρας βίας. Η Εταιρεία δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών των προβλημάτων οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Περιορισμός ευθύνης

Η Εταιρεία δε φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε μορφής ζημία θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λπ. μπορεί να υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης του δικτυακού τόπου. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να διακόψει τη λειτουργία ολόκληρου ή τμήματός του δικτυακού τόπου για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης ή για οποιονδήποτε λόγο.

Ακόμα, η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ζημία ή βλάβη, ή μόλυνση από ηλεκτρονικούς ιούς ή/και άλλα κακόβουλα προγράμματα, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο που χρησιμοποιηθεί από χρήστη/επισκέπτη για πρόσβασή του στον παρόντα δικτυακό τόπο, ούτε ευθύνεται για ζημία που έχει σχέση με αδυναμία εκτέλεσης, λάθος, παράλειψη, διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση λειτουργίας ή εκπομπής ή πτώση γραμμής συστήματος κλπ.

Ο παρόν δικτυακός τόπος παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω αυτού του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν», χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου και η ποιότητα των παρεχόμενων μέσω αυτού υπηρεσιών θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες των χρηστών/επισκεπτών του. Οποιεσδήποτε άμεσες, επιγενόμενες, παρεπόμενες, έμμεσες ή αποθετικές ζημίες προκύψουν από την πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο, ή τη χρήση αυτού, δεν δημιουργούν ευθύνη για τη Εταιρεία, τα στελέχη, υπαλλήλους ή συνεργάτες της.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων κ.λπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η Εταιρεία έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του δικτυακού τόπου. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση, μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς εκτός και μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας.

Υποχρεώσεις χρηστών

Οι χρήστες του δικτυακού τόπου αποδέχονται ότι δε θα χρησιμοποιούν το δικτυακό τόπο ή το περιεχόμενό του για:

  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου που είναι παράνομο, ψευδές, ανακριβές, απειλητικό, υβριστικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο, δυσφημιστικό και για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην εταιρία ή σε οποιονδήποτε τρίτο.
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
  • Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.
  • Παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τρίτων.
  • Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Ορισμοί

«δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο, «επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» σημαίνει κάθε πράξη ή σειρά πράξεων σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή, «υπεύθυνος επεξεργασίας» είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, «εκτελών την επεξεργασία» είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας.

Πολιτική απορρήτου

Η Εταιρεία δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του δικτυακού τόπου καθώς και την τήρηση των σχετικών διατάξεων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αυτές εκάστοτε ισχύουν.

Η Εταιρεία δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών του δικτυακού τόπου σε τρίτους, που δε σχετίζονται με την ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η Εταιρεία διατηρεί όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσει το επίπεδο ασφάλειας που είναι απαραίτητο για τη διαφύλαξη των δεδομένων των επισκεπτών του δικτυακού τόπου από απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, τροποποίηση ή καταστροφή. Ο επισκέπτης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, τη διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή τη διαγραφή του.

H Εταιρεία θα αναφέρει κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του δικτυακού τόπου σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, είναι απαραίτητο να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

Δεδομένα που συλλέγουμε

Ο δικτυακός τόπος συλλέγει προσωπικά δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Δεδομένα που παρέχονται από τους χρήστες

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Εταιρείας, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δε θα αποθηκευτεί από τον δικτυακό τόπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων. Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Το μήνυμα αυτό προστατεύεται από πρωτόκολλο ασφαλείας, που σημαίνει ότι το περιεχόμενο του κρυπτογραφείται πριν αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται και αποθηκεύεται στους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.

Τα εν λόγω δεδομένα μπορούν να είναι:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση
  • email
  • Τηλέφωνο
  • Eν γένει δεδομένα που συμπληρώνετε στα πεδία ελεύθερου κειμένου

Ειδικά για τα πεδία ελεύθερου κειμένου σας εφιστούμε την προσοχή καθώς δεν καλύπτονται από οποιουδήποτε είδους απόρρητο. Συνεπώς σας συνιστούμε να μην περιλαμβάνετε σε αυτά ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με εσάς ή τρίτα πρόσωπα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια της επικοινωνίας τους, συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών επικοινωνίας/συναλλαγής.

β) Δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics για την καταγραφή της δραστηριότητας των επισκεπτών του. Χρησιμοποιούμε αυτή την υπηρεσία για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του δικτυακού τόπου και για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο προβάλλονται οι ιστοσελίδες μας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται αυτόματα και ανώνυμα κατά τη διάρκεια της περιήγησης των επισκεπτών στον δικτυακό τόπο. Δείτε την ενότητα «Πολιτική cookies» για τις λεπτομέρειες της υπηρεσίας Google Analytics.

Σκοπός της επεξεργασίας

Ο βασικός σκοπός επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε από τις φόρμες επικοινωνίας ή από κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου είναι η παροχή πληροφόρησης προϊόντων ή/και υπηρεσιών εκ μέρους της Εταιρείας.

Δεν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες αυτόματα κατά την επίσκεψή τους στον δικτυακό τόπο, παρά μόνο ανώνυμα και με σκοπό τη στατιστική ανάλυση και επίβλεψη της λειτουργίας του δικτυακού τόπου.

Nομιμοποιητική βάση για τη χρήση των προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία συλλέγει μόνον προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα προκειμένου να εκπληρωθεί ο σκοπός της εντολής σας, δηλαδή η παροχή των σχετικών υπηρεσιών μας. Όπου αναζητούνται πρόσθετες, προαιρετικές πληροφορίες, θα ενημερωθείτε σχετικά κατά τη στιγμή της συλλογής των δεδομένων. Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όταν συντρέχουν διαζευτικώς (ή και σωρευτικώς) τα κάτωθι :

α) Εκτέλεση συμβάσεως: αυτό συμβαίνει όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας που προκύπτουν από τη σύμβαση.

β) Νομική υποχρέωση: αυτό συμβαίνει όταν υποχρεούμαστε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να συμμορφωθούμε με μία νομική υποχρέωση, όπως να τηρούμε αρχεία για φορολογικούς σκοπούς είτε να παρέχουμε πληροφορίες σε ένα δημόσιο φορέα ή αρχή επιβολής του νόμου.

γ) Η συναίνεση σας. Μπορείτε να αποσύρετε την συναίνεση σας οποτεδήποτε, επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο +30 693 265 5123 ή με αποστολή email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@protonaid.gr

Δικαιώματα υποκειμένου των δεδομένων – επισκέπτη/χρήστη

Το υποκείμενο των δεδομένων (εφεξής επισκέπτης/χρήστης) έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του που έχουν συλλεχθεί και υφίστανται επεξεργασία από την Εταιρεία, καθώς και δικαίωμα ενημέρωσης, κατόπιν σχετικού αιτήματος επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο +30 693 265 5123 ή με αποστολή email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@protonaid.gr. Αυτό αποκαλείται ως «Αίτημα Πρόσβασης του Υποκειμένου». Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα παρέχεται δωρεάν. Πριν σας ικανοποιήσουμε το αίτημά σας και προκειμένου να έχουμε ασφάλεια στις συναλλαγές μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε απόδειξη για την ταυτότητα σας και επαρκείς πληροφορίες για τις συναλλαγές σας με εμάς από τις οποίες μπορούμε να εντοπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να σας ταυτοποιήσουμε. Εάν τα δεδομένα που έχουμε για σας είναι ανακριβή, μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε οποιεσδήποτε ανακρίβειες στα προσωπικά δεδομένα. Μπορείτε να τροποποιείτε, να διορθώνετε, να συμπληρώνετε τα προσωπικά δεδομένα σας που υφίστανται επεξεργασία από την Εταιρεία και για το λόγο αυτό θα μπορείτε να υποβάλλετε σχετικό αίτημα επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο +30 693 265 5123 ή με αποστολή email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@protonaid.gr. Έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς (δικαίωμα αντίρρησης) εάν δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε πλέον χρήση τους, να ζητήσετε να διαγραφούν από το αρχείο μας (δικαίωμα διαγραφής) είτε να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία τους σε ορισμένες περιπτώσεις (δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας). Για την άσκηση όλων των παραπάνω δικαιωμάτων σας θα μπορείτε να υποβάλλετε σχετικό αίτημα επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο +30 693 265 5123 ή με αποστολή email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@protonaid.gr. Κατόπιν μελέτης του σχετικού αιτήματος, η Εταιρεία θα προβαίνει εντός χρονικού διαστήματος ενός μήνα στην ικανοποίησή του υπό την προϋπόθεση ότι είναι νόμιμο και ευσταθεί.

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει τη δυνατότητα ανάκλησης της παρούσας συγκατάθεσης προς επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα υποβάλλοντας σχετικό αίτημα επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο +30 693 265 5123 ή με αποστολή email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@protonaid.gr.

Αποδέκτες

Η Εταιρεία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών που συλλέγονται από το δικτυακό τόπο. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται από τους αρμόδιους, αποκλειστικά εξουσιοδοτημένους εργαζόμενους της Εταιρείας.

Γνωστοποίηση και διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία δεν διαβιβάζει, δεν κοινοποιεί, δεν γνωστοποιεί προσωπικά δεδομένα σε τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι μαζί μας, εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται για τις νόμιμες επαγγελματικές και επιχειρηματικές μας ανάγκες, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ή/και εφόσον επιβάλλεται από το νόμο. Προκειμένου να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε στα ερωτήματα και τα αιτήματά σας, μπορεί να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε το πλήρες όνομά σας, το email σας, τη διεύθυνσή σας, στοιχεία επικοινωνίας και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορεί να μας έχετε διαθέσει. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αυστηρά για να ανταποκριθούμε ικανοποιητικά στις ερωτήσεις ή τα αιτήματά σας και δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους εκτός από εκείνους που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική ή όπου η δημοσιοποίηση απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο. Η Εταιρεία ενδέχεται να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα προκειμένου να απαντήσει σε αιτήματα δικαστηρίων, δικαστικών αρχών, κυβερνητικών ή αρχών επιβολής του νόμου είτε όπου απαιτείται ή είναι συνετό να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία, τις δικαστικές αποφάσεις ή τους κανόνες ή εντολές δικαστηρίων ή δικαστικών αρχών. Γνωστοποιήσεις προσωπικών δεδομένων ενδέχεται επίσης να απαιτούνται για ελέγχους που αφορούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια και/ή για έρευνα είτε απάντηση σε κάποιο παράπονο ή απειλή ασφαλείας.

Χρόνος διατήρησης

Η Εταιρεία διατηρεί τα στοιχεία προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών που συλλέγονται από τον δικτυακό τόπο, για χρονικό διάστημα το οποίο είναι απαραίτητο για τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας π.χ. για τη διεκπεραίωση αιτημάτων. Μετά την ολοκλήρωση του σκοπού επεξεργασίας τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται εντός τριών (3) ετών από την ημερομηνία αποστολής του τελευταίου μηνύματος που θα έχουμε λάβει από τον επισκέπτη.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Εταιρεία μπορεί να διατηρεί επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενδέχεται με τη βοήθεια της πλατφόρμας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε ορισμένα δεδομένα σας (όπως το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε και τη φωτογραφία σας). Η Εταιρεία θεωρείται από κοινού υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων σας μαζί με την πλατφόρμα του εκάστοτε μέσου κοινωικής δικτύωσης.

Παρέχετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των δεδομένων σας όταν κάνετε like ή share ή follow στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης και μπορείτε να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή το ίδιο εύκολα. Η συγκατάθεσή σας αυτή συνεπάγεται την αποδοχή της πολιτικής μας για την προστασία δεδομένων.

Σκοπός της επεξεργασίας για το σύνολο των δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς από τα κοινωνικά δίκτυα, είτε είναι ανωνυμοποιημένα είτε όχι, είναι η παροχή ενημερώσεων σχετικά με το περιεχόμενό μας ή την επικοινωνία μαζί σας, απαντώντας στα μηνύματα που μας στέλνετε.

Βεβαιώνεται ότι αποκλειστικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας έχει πρόσβαση στα δεδομένα των επισκεπτών που συλλέγονται από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για τον τρόπο ή τα μέσα με τα οποία οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης επεξεργάζονται τα δεδομένα σας. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για την πολιτική των μέσων αυτών από τους αντίστοιχους συνδέσμους που διαθέτουν στις ιστοσελίδες τους.

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να τοποθετήσουν cookies στον υπολογιστή ή την συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από το δικτυακό τόπο με αυτά, για παράδειγμα, κάνοντας κλικ σε ένα από τα κουμπιά ενεργειών με τίτλο «Μου αρέσει» (Like) ή «Κοινή χρήση» (share). Ο δικτυακός τόπος δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών.

Ασφάλεια ιστότοπου

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ του δικτυακού τόπου και του προγράμματος περιήγησής των χρηστών είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) κάνοντας χρήση πιστοποιητικού SSL (Secure Sockets Layer). Το πιστοποιητικό SSL είναι ένα στοιχείο που χρησιμοποιείται για τη διασφάλιση ηλεκτρονικών συνδέσεων. Παρέχει εγγύηση ότι όλα τα δεδομένα κατά τη διάρκεια συναλλαγών μεταξύ δύο μερών, για παράδειγμα, ενός εξυπηρετητή ιστού (web server) και ενός προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο (internet browser) είναι κρυπτογραφημένα και αξιόπιστα.

Η Εταιρία αναγνωρίζει την σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου και καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλειά τους.

Σύνδεσμοι δικτυακού τόπου

Οι σύνδεσμοι (hyperlinks) που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες του ίδιου δικτυακού τόπου ή σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις ενδέχεται να οδηγούν τον χρήστη να μεταβεί σε διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λπ. Αυτοί οι διαδικτυακοί τόποι και ιστοσελίδες δε βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Εταιρείας και συνεπώς η τελευταία δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που περιλαμβάνονται σε αυτές. Η τοποθέτηση αυτών των συνδέσμων έχει γίνει μόνο για τη διευκόλυνση των επισκεπτών κατά την διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο. Η χρήση των συνδέσμων δεν είναι υποχρεωτική για τους επισκέπτες και το γεγονός ότι εμπεριέχονται στο δικτυακό τόπο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ένδειξη αποδοχής ή έγκρισης του περιεχομένου των ιστοσελίδων που παρατίθενται στους συνδέσμους. Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων στον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και λοιποί όροι

Όλοι οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις του παρόντος καθώς και κάθε τροποποίηση τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει από τη χρήση του δικτυακού τόπου αρμοδιότητα έχουν τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

Η Εταιρεία έχει ως πάγια επιδίωξη, οι οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν ενδεχομένως από τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και την ερμηνεία και εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης, να επιλύονται φιλικά και εξωδικαστικά. Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που ως επισκέπτης εντοπίσετε κάποιο προβληματικό από νομικής ή/και ηθικής πλευράς στοιχείο ή πληροφορία στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, παρακαλείσθε να ενημερώσετε άμεσα την Εταιρεία στο info@protonaid.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να υποβάλλετε σχετικό αίτημα επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο στο +30 693 265 5123 ή με αποστολή email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@protonaid.gr

O Υπεύθυνος Επεξεργασίας ονομάζεται Γεώργιος Λαναράς και είναι προσβάσιμος μέσω τηλεφωνικής κλήσης στο τηλέφωνο: +30 693 265 5123. Ο Επισκέπτης/Χρήστης διατηρεί το δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600, contact@dpa.gr).

#iguru_soc_icon_wrap_62c593916898f a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_62c593916898f a:hover{ background: transparent; border-color: #037cbb; }#iguru_soc_icon_wrap_62c593916898f a{ color: #acacae; }#iguru_soc_icon_wrap_62c593916898f a:hover{ color: #ffffff; }